Thuis

ROLF AUTO TECH (CHANG ZHOU) CO.LTD

Bedrijfprofiel
Rolf Auto Tech wordt gevormd op basis van de Automotor van MengZhiDa Vervaardigend Co.Ltd, gespecialiseerd in autoalternators, startmotoren en hun componenten meer dan 10 jaar, werden gevonden in 2004, gelegen in ChangZhou-ontwikkelingsstreek, bestaat 3 workshops bezet een totale oppervlakte 57000 vierkante meter, waarin wetenschappelijk onderzoek integreert, productenontwikkeling, productie, die heeft als één, sterke technische kracht, geavanceerd productiemateriaal, volledige testende middelen, uitstekende producten en efficiënt beheer en bekwame exploratie de op de markt brengt brough ons opmerkelijke vooruitgang, Wegens de inspanningen van jaren van alle leden van Rolf, is het krachtig in het onderzoeken, het developping, het testen, en nu productie. Het vormde een perfecte hardware en softwarefaciliteiten. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van meer dan 3000 verscheidenheden van filters die voor allerlei voertuig, met inbegrip van alternators, aanzetten, ankers, rotoren, .regulator van de aanzetaandrijving, gelijkrichter. geschikt zijn. Het altijd de makers en aftermarket van de de dienstenauto met hoogte - kwaliteitsproducten. De producten worden uitgevoerd naar Europa, Amerika, Afrika, Australië enz. Onze hoogte - de kwaliteit, de uitstekende producten en de uitstekende dienst verkrijgen appreciatie in overeenstemming door de cliënten en wij hadden verhoudingen op lange termijn en stabiele van samenwerking gevestigd.
 
Wij hebben een perfect systeem voor kwaliteitscontrole gevestigd en ISO/TS16949-de certificatie van het kwaliteitssysteem verkregen. En voert strikt de beheersklomp van authentificatie van het de kwaliteitssysteem van ISO/TS16949 de internationale uit, die het product maakt de meest superieure kwaliteit bereiken.
 
Wij leveren al onze inspanningen om reactie op de eisen van klanten te maken. Wij streven naar actief het voorleggen van het programma van de klantentevredenheid (Cs), deelnemend aan de bouw van nationaal de industriemerk, dat de tevredenheidsniveau verbetert van klanten. Wij doen uiterste meer bijdrage tot de maatschappij en de staat bereiken.
Bekijk meer over ons
ons bedrijf

   Rolf Auto Tech wordt gevormd op basis van de Automotor van MengZhiDa Vervaardigend Co.Ltd, gespecialiseerd in autoalternators, startmotoren en hun componenten meer dan 10 jaar, werden gevonden in 2004, gelegen in ChangZhou-ontwikkelingsstreek, bestaat 3 workshops bezet een totale oppervlakte 57000 vierkante meter, waarin wetenschappelijk onderzoek integreert, productenontwikkeling, productie, die heeft als één, sterke technische kracht, geavanceerd productiemateriaal, volledige testende middelen, uitstekende producten en efficiënt beheer en bekwame exploratie de op de markt brengt brough ons opmerkelijke vooruitgang, Wegens de inspanningen van jaren van alle leden van Rolf, is het krachtig in het onderzoeken, het developping, het testen, en nu productie. Het vormde een perfecte hardware en softwarefaciliteiten.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Type Business

Fabrikant

Aantal werknemers : >100

Jaarlijkse omzet : 5M-10M

Opgericht Jaar : 2004

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit De Alternator van Delcoremy voor verkoop